08-545 297 70 Swish: 123 900 7212 Pg: 90 07 21-2  

Nytt rekord för ADRA Hjälpaktion!

Vi är glada och stolta över att kunna berätta att ADRA Hjälpaktion återigen har sprängt gränser – under 2016 har våra flitiga insamlare, församlingar och olika givare lyckats samla ihop 2 525 450 svenska kronor – detta är rekord!

Vi har också märkt att fler människor skickar in medel till ADRA Hjälpaktion genom gåvogram när det är högtidsdagar eller inför en begravning – vi är mycket tacksamma för detta.  

Vid årets slut hade vi 340 Framtidsfaddrar som varje månad ger en gåva till Hjälpaktion. Tack också till er för att ni på det sättet långsiktigt stöder människor som längtar efter att få ett bättre liv!

Insamling i snart 100 år
ADRA Hjälpaktion är en av Sveriges äldsta insamlingar. I snart 100 år har ADRA:s insamlare frivilligt samlat in gåvor till ADRA Sveriges arbete. Varje år kan ADRA Sverige hjälpa mer än två miljoner utsatta människor tack vare Hjälpaktion då det förmeras många gånger om med SIDA bidrag. 

De senaste 4-5 årens goda resultat i Hjälpaktion har gjort det möjligt för ADRA att också stödja humanitära projekt. Vi har genom Hjälpaktion och katastroffonden gett stöd till flyktingkrisen både i Syrien, Jemen och på Balkan.

Tack till alla er som så engagerat har arbetat för att ge andra människor en chans till ett bättre liv – ni är fantastiska!