08-545 297 70 Swish: 123 900 7212 Pg: 90 07 21-2   Bg: 900-72 12  

ENGAGERA DIG

 

 • Bli Framtidsfadder
  Att vara Framtidsfadder innebär att du varje månad ger en gåva till ADRA Sverige genom autogiro. Autogiro är ett tryggt och bra sätt att regelbundet ge din gåva till behövande. Som Framtidsfadder är du med och förändrar livet för miljontals människor. Bli Framtidsfadder här.

 • Sprid ordet
  Vill du vara med och förändra världen? Följ oss i sociala medier och sprid nyheter och kampanjer från oss! ADRA Sverige finns på Facebook, YouTube och Instagram. Målet är att nå så många som möjligt och engagera fler i vårt arbete. Du blir en viktig person i arbetet till att göra världen lite bättre. Tillsammans kan vi förändra världen - ett liv i taget. 

 • Bli volontär & insamlare
  Vi har med glädje sett hur flera personer gått ut i mycket lyckade bössinsamlingar. Som Hjälpaktions insamlare är du en nyckelperson i insamlingen och har möjlighet att få lära känna människor i ditt närområde och berätta för dem om ADRA:s arbete. Är du intresserad? Kontakta ADRA:s insamlingskoordinator på hjalpaktion@adra.se  
 • Blir ADRA ambassadör
  Som ADRA ambassadör representerar du ADRA i din lokala församling. Du är församlingens kontaktperson till ADRA:s huvudkontor och tar hand om kampanjer och insamlingar i församlingens verksamhet. Som ADRA Ambassadör är du en viktig person i ADRA:s insamlings arbete och får möjlighet att engagera dig i kampen mot fattigdom. Kontakta ADRA:s insamlingskoordinator på hjalpaktion@adra.se för information och för att registrera dig som ADRA ambassadör.
 • Starta en egen insamling
  Nu kan alla som vill starta egen insamling för ADRA! Fyller du år, ska du gifta dig eller ha fest? Alla kan starta en egen insamling. Exempelvis privatpersoner, företag, idrottsföreningar eller skolklasser! Du bestämmer själv ditt ändamål och insamlingsmål, det finns ingen gräns. Det hjälper såklart om du kan sprida insamlingen till många du känner via tex. mail, Facebook, Twitter, bloggar och Instagram. Pengarna går direkt till ADRA. Starta din egen insamling och se hur andra gör det här
 • Bli Företagsvän
  Vill Du ta ett socialt ansvar med Ditt företag? Bli företagsvän! Läs mer här
 • Beställ & sprid material
  Beställ gärna broschyrer och annat material och sprid till nära och kära. Skicka ett mail till info@adra.se