08-545 297 70 Swish: 123 900 7212 Pg: 90 07 21-2   Bg: 900-72 12  

BLI EN FRAMTIDSFADDER

Investera i framtiden i dag

Som Framtidsfadder är du med och räddar liv och skapar förändring – varje dag.

Att vara en månadsgivare, eller som vi kallar det Framtidsfadder, till ADRA har flera fördelar och gör skillnad jämfört med sporadiskt eller engångsgivande. När vi vet att du som givare finns där och stöttar vårt arbete så kan vi på ADRA arbeta mer effektivt och långsiktigt.

Dina gåvor ger oss möjlighet att planera och genomföra projekt för utveckling som kanske inte får så stor uppmärksamhet i media. Att utveckla innebär att förändra, att förändra hållbart tar tid. Genom våra utvecklingsprojekt hjälper vi bönder att odla smartare, ger män och kvinnor möjligheter att starta egna verksamheter, hjälper kvinnor att få utbildning och möjlighet att försörja sig och familjen och mycket mer. ADRA arbetar med långsiktiga förändringar för en stabil utveckling.

Fördelar med att vara en Framtidsfadder – månadsgivare

 • Det är enkelt, man registrerar sig en gång på ADRAs hemsida och gåvan dras genom autogiro utan att man behöver tänka på det eller agera. Varje gång bidrar du till att skapa förändring och rädda liv.
   
 • Det ger möjlighet till bättre planering och genomförande av långsiktiga projekt och program för att maximera påverkan genom tillgången till pålitliga medel.
   
 • Månadsgivande via autogiro ger mindre administration och är ett tryggt sätt att ge din gåva regelbundet.
   
 • Du väljer själv datum för överföring och frekvens, varje eller varannan månad, kvartalsvis, halvårsvis eller en gång per år och självklart bestämmer du vilket belopp du vill ge.
   
 • Det ger ADRA möjlighet att driva hållbara program och se till att stödet fortsätter över tid.
   
 • Du får regelbunden information om ADRAs projekt genom vårt Nyhetsbrev.
   
 • Du blir en viktig del i ADRAs långsiktiga arbete för att förändra världen – Ett liv i taget!

 

Var med och förändra världen - ett liv i taget!

 

Följande behöver åtgärdas:
Bli Framtidsfadder

När du klickat på 'Bli Framtidsfadder' kommer du att komma till ett formulär hos Bankgirocentralen där du fyller i ett autogiromedgivande online och signerar med ditt BankID. (Använd helst en dator då Bankgirocentralens formulär inte fungerar på alla telefoner)

Kontakta oss för att justra ditt månadsbelopp.

Epost till: info@adra.se

Eller ring Catharina på tel: 46 (0)8-545 297 85