08-545 297 70 Swish: 123 900 7212 Pg: 90 07 21-2   Bg: 900-72 12  

FÖRETAGSGÅVA

Vill Du ta ett socialt ansvar med Ditt företag? Bli företagsvän!

En förutsättning för ADRAs arbete är våra givare, privatpersoner och företag som vill ha ett långsiktigt partnerskap med oss och som delar vårt engagemang för utveckling och stöd till de mest utsatta och delar vår dröm om en rättvis och mer hållbar värld.

Många företag gör idag en viktig insats för de fattiga i världen genom att skänka enskilda gåvor eller kontinuerligt stödja arbetet för att förbättra tillvaron för fattiga människor. Ett samarbete med ADRA Sverige visar att Ditt företag tar ett socialt ansvar och att ni vill vara med och skapa en bättre tillvaro för människor i låginkomstländer. Ett företag som tar samhällsansvar är ett företag som människor respekterar och vill göra affärer med.

Kontakta oss gärna för ett samarbete på info@adra.se.

Som givare skapar ni förutsättningar för att engagera era medarbetare i frågor som rör social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet, samtidigt som ni kan stärka ert varumärke gentemot kunder och leverantörer.
Partnerskapet kan ske på olika sätt och kan anpassas så att varje samarbete känns relevant och nära ert företags engagemang och värderingar.
Det finns möjlighet att dela upp inbetalningen månads, kvartals eller årsvis.

Vi har olika nivåer av avtal,

  • ADRA Företagsvän - 5.000 kr per år

  • ADRA Företagssupporter - 10.000 kr per år

  • ADRA Sponsor - från 20.000 kr per år

  • Projektsponsring - Valfritt belopp, minst 20.000 kr

Mer detaljerad information om våra företagspaket hittar du i pdf filen du kan ladda ner längs ned på sidan.

 

Du kan även stödja ADRA:s arbete genom: 

 

ADRAs Företagsvänner