08-545 297 70 Swish: 123 900 7212 Pg: 90 07 21-2   Bg: 900-72 12  

Marocko

ADRA mobiliserar hjälp!

ADRA Europa, ADRA (Adventist Development and Relief Agency), intensifierar sina insatser för nödhjälp för att hjälpa offren för den kraftfulla jordbävningen med en magnitud på 6,8 som drabbade Marocko 70 km sydväst om Marrakesh på fredagskvällen den 8 september 2023.

Jordbävningen påverkade cirka 300 000 människor och har hittills krävt minst 2 500 liv, och den är registrerad som en av de dödligaste jordbävningarna som drabbat landet på över 120 år.

ADRA nätverket bedömer aktivt situationen och arbetar i samarbete med ADRA Spanien och lokala partners för att ge hjälp under den mest kritiska tiden.

Hjälp ADRA att vara på plats och redo vid katastrofer, ge ditt stöd till ADRAs Katastroffond på Swish 900 72 12

Genom din gåva kan du stödja ADRA:s katastrofhjälp. 

Tack för ditt stöd!

 

Ge akut hjälp till de i kris. När katastrofen slår till är de mest utsatta de som är längst ifrån hjälp. Tack vare ditt bidrag kan ADRA och dess globala nätverk av kontor snabbt nå områden i kris och rädda fler liv. Oavsett om vi svarar på en katastrof eller hanterar de förödande effekterna av svår fattigdom, så gör du en avgörande skillnad för de människor som ADRA hjälper runt om i världen. Din generösa gåva ger omedelbar hjälp till kvinnor, barn och familjer som kämpar för att överleva i möte med katastrof, inre konflikter, sjukdom och fattigdom.

Tillsammans med ADRA kan du hjälpa samhällen att återuppbyggas och skydda de mest sårbara långt in i framtiden.

Ditt bidrag idag ger omedelbar och långsiktig hjälp till människor och samhällen som påverkas av naturkatastrofer, svält, inre konflikter och andra katastrofala händelser.