08-545 297 70 Swish: 123 900 7212 Pg: 90 07 21-2  

Nu startar årets insamlingskampanj Framtidshopp!

Nu är årets insamlingskampanj igång! Framtidshopp som tidigare hette Hjälpaktion har funnits i 97 år och genomförs varje höst. Pengarna som samlas in använder ADRA Sverige till att ge miljontals människor ett bättre liv.

Insamlingen startade redan 1920, vilket gör den till en av Sveriges äldsta biståndsinsamlingar som fortfarande pågår. När du stöder Framtidshopp är du med och förändrar världen. Varje år hjälper ADRA Sverige mer än 2 miljoner människor. Detta är inte möjligt utan Dig!

När du stöder Framtidshopp är du med och förändrar världen! Flickor får gå i skolan istället för att gifta sig och få barn som tonåring. Barn får bättre hälsa och överlever sin fem-års dag. Kvinnor får lära sig om sina rättigheter. Mammor får äntligen lära sig att läsa, skriva och räkna så att de kan sälja sina grödor på marknaden för rätt pris! Pappor lär sig utveckla sitt jordbruk så att familjen får säker tillgång till mat. Brunnar borras och tusentals människor får rent friskt vatten. Familjer som drabbats av krig, svält och översvämningar får vård, mat och skydd. Du är med och gör detta möjligt!

Var med och förändra världen – ett liv i taget! Ge Framtidshopp till barn och kvinnor som lever i fattigdom! Bli Framtidsfadder idag!

Läs om hur pengarna används här. Tack för Din gåva!

 


INSAMLINGSRESULTAT

0%

0kr insamlat
0 framtidsfaddrar
2 500 000kr insamlingsmål

                                                      

 

Så här kan du stödja FRAMTIDSHOPP